Yksityishoidot

Energiahoitoon hakeutuminen

Ihminen ei pysty näkemään itseään kokonaan. Muut ihmiset tulevat meille näyttämään kuin peilinä henkemme ääriviivat. Kun tulemme rajallisiksi itsemme kanssa aukeaa meille mahdollisuus kehittyä ja halu löytää itsestämme lisää. Hiljaisuus on sielun paras ystävä. Hiljaisuudessa pystymme huomaamaan eron mielikuvan ja syvällisyyden välillä. Luotamme usein liiaksi itse elämän aikana luotuihin pinnallisiin rakennelmiin mitä luomme eri syistä. Hoidossa syvennämme tietoisuutta ja sen vaikutusta ihmisen mielen ja kehon yhteistyöhön.

Suurin osa meistä ei ole koskaan antanut itsensä tahtoa sitä mitä todella tahtoo, koska emme ole tienneet, miten sen voisi toteuttaa – Jack Canfield –

Tyypillisiä syitä hoitoon hakeutumiselle: ahdistuneisuus, parisuhdeongelmat, ihmissuhdeongelmat, univaikeudet, pakko-oireet, avioero, lasten pahoinvointi, krooniset kivut, masennus, aggressiot, addiktio eli riippuvuusongelmat, naiseus tai miehisyys kadoksissa, seksuaaliset ongelmat, syömishäiriöt, työpaikan paineet, stressi tai uupumistilat, esiintymistaito, luovuuden puute, suorituskeskeisyys. Yksinkertaisesti asiakkailleni on yhteistä he haluavat kasvaa ihmisenä. Löytää itsestään uutta potentiaalia muuttaa pinttyneitä tapojaan. Nautinto ja intohimo elämää kohtaa tuo tulosta  kun taas suorittaminen  ja urautuminen usein tappaa ilon.

Erikseen sovittavissa kotikäynnit.

Palautetta rakkailta asiakkailtani:

Marianna on auttanut minua erittäin paljon itseni hyväksymisessä ja myös eläkkeelle siirtymisessä. Nautin suuresti keskusteluistamme enkä lakkaa ihmettelemästä hänen kykyään hypätä hoidettavan elämäntilanteeseen ja tuntoihin  – Hannu –

Aito, lämmin työtään suurella sydämellä tekevä energiahoitaja, joka saa myös tuloksia aikaan – Erja –

Lievittää ahdistusta, rentouttaa ja antaa toivoa ja jaksamista vaikeissa elämäntilanteissa – Erik –

Jotenkin tuntuu, että pääset nopeasti lähelle tuskaa joka on minussa. Teet siitä konkreettisemman ja opetat minua sanomaan sen ääneen, niin se on helpompi hyväksyä ja siitä on helpompi päästää irti. Olet läsnä, olet ystävällinen, et tuomitse, olet inhimillinen ja oikeasti toivot että opin päästämään irti asioista jotka rajoittavat minua saavuttamaan tyytyväisyyttä omasta elämästäni. Olet ihana juuri sellaisen kuin olet ! Sauli Niinistökin oli puhunut voimaantuneista naisista joilla saadaan Suomi kuntoon ! – Jonna –

Energiakeho

Energiavirtaamme kehossa heikentää erilaiset epätasapainotilat. Epätasapainotilat viestittävät hiljalleen  kehoa epätasapainotilaan. Negatiiviset viestit vaikuttavat alitajuntaan, vireystilaan, puheeseen ja tekoihin. Elämänvoima antaa virtaa kehoon ja negatiivisuus taas aiheuttaa tukoksia energiakehossa.

  1. Fyysinen keho: Voimme ruokkia, ravita ja koskea fyysistä kehoamme.
  2. Fyysinen ja psyykkinen keho: vitaali keho. Tässä kehossa voimme huomata kuinka mieli vaikuttaa toimintoihimme kuten hengitykseen, verenkiertoomme, aineenvaihduntaan sekä hermostoon
  3. Ei fyysisen kehon; informaatio keho: Tämä sisempi taso kerää tietoa, pelkoja, tunteita sekä tarpeita.
  4. Ei fyysisen kehon; viisauden keho: Älykkyytemme sijaitsee tässä kehossa. Analysoimme pohdimme ja tulkitsemme tietoa mitä meille syöttää informaatio kehomme.
  5. Ei fyysinen keho; onnellisuuden keho sijaitsee näiden kehojen ytimessä. Täällä sijaitsee jokaisen yksilöllinen sielu.  Saavuttaakseen ihmisenä onnellisuuden tällä tasolla täytyy päästää sopuun itsensä ja maailman kanssa. Negatiiviset asiat ja tapahtumat eivät vaikuta täällä.

Olemme onnistuneet kun asiakas alkaa käyttää sydäntään johtotähtenään. Kivut antavat periksi ja kuin huomaamatta negatiiviset toimintatavat ovat muuttuneet itseään rakastaviksi.  Elämänlaatu paranee ja ihmissuhteet sen mukana. Elämä tulee lähemmäksi itseäsi se tuottaa iloa ja huomaat nauravasi enemmän. Samalla vapaa-aika on lisääntynyt ja täytät sitä kivoilla asioilla. työn teko ei ole suorittamista vaan osa elämää. Positiiviset toiminnot tukevat lisää positiivista elämäntyyliä.