Kurssit – yksityisasiakkaat

Kurssit yksityisasiakkaille

Me Myself and I with Love -Henkisen valmennuksen kurssilla paneudumme henkiseen hyvinvointiin sen tarpeisiin ja esteisiin. Vapaudumme ihmisenä uudelle valoisammalle elämälle ja elämän tuomiin positiivisiin yllätyksiin. Tapani energiaterapeuttina ja henkisenä valmentaja on auttaa asiakkaitani kokonaisuutena. Kokonaisvaltainen valmennus tapahtuu mielen ja kehon yhteistyönä minkä vaikutuksen huomaa heti tunnekehossa. Poistamme vanhoja tottumuksia ja rasitteita kehostamme mihin jokainen tapahtuma varastoituu. Vapautamme uutta energiaa ja henkistä hyvinvointia kehoon ja sitä kautta koko elämään. Ryhmässä työskentely takaa moninkertaiset tehot sekä mielekkään ja monipuolisemman alustan työstää asioita. Yhdessä työskentely avartaa näkemään asiaa laajemmin ja nostaa kykyä haluta itselleen enemmän hyvää. Inspiraatio tuo todellinen elämän suola tapahtuu aina spontaanisti. Onneksi ihminen voi tehdä inspiraatiolle tilaa ja valmistautua muutokseen henkisesti. Tämä on tärkeä osa henkistä valmennusta. Siteeraan tässä kohtaa kapellimestari Sergiu Celibidachea ” Emme me luo musiikkia; me luomme ainoastaan ne olosuhteet, joissa se voi syntyä”.

Kurssi kestää vuoden, tapaamme viisi kertaa vuoden aikana. ilmoittautuminen on sitova ja toivon 100 % läsnäoloa kaikilta valmennettavilta jokaiseen kurssi-iltaan. Yhdessä ryhmän kanssa valitsemme seuraavan ajankohdan mikä sopii kaikille. Etenemme siis ryhmänä ja tulette huomaamaan miten tärkeä osa valmennusta tuo ryhmähenki on. Henkisen valmennuksen aikana teemme töitä” kolmiuloitteisesti” kuten lapset sen toteavat. Valmennus koostuu aina mielen, kehon ja hengen (tunteiden) osa-alueista. Valmennus kestää vuoden. Uusille asioille annetaan tarpeeksi aikaa laskeutua mieleen, kehoon ja käytäntöön. Valmennusten välit ovat usein kaksi kuukautta.

Käytännön asiat valmennuksen onnistumiselle. Valmennus on järjestetty mahdollisimman pienin menoin ja suurin iloin. Valmennusilta tarvitsee emännän ja koollekutsujan. Illan emäntä kokoaa ystäväpiiristään tai tutuista itsensä lisäksi minimissään viisi tai maksimissaan seitsemän ihmistä valmennusrenkaaseen. Hän antaa kotinsa käyttöömme viisi kertaa vuoden aikana valmennuksen ajaksi. Valmennus tapahtuu pääosin illalla klo: 17:00 – 21:00. Muut ajankohdat on sovittavissa kuten mm. eläkeläisten hyvänolon valmennus on parasta järjestää päiväsaikaan. Emäntä järjestää pientä iltapalaa valmennettaville ja tarvittavan tunnelman. Emännälle kurssi on maksuton. Valmennettava maksaa jokaisesta valmennusillasta 90 €. Kurssimaksu sisältää 24 % alv maksun.

Aihealueet valitsemme ensimmäiselle kerralla aina ryhmän kanssa yhdessä. Alustavia suosittuja aihealueita ovat olleet: todellinen minä, uudet taidot ja luovuus, suhde rahaan, itsensä hoitaminen, naiseus uuteen kukoistukseen, seksuaalisuuden voima, vihan purkua, eroryhmä, lasten ongelmien vaikutus omaan terveyteen, ahdistus, addiktiot, parisuhde, business ja ura valmennus. Lista on loputon ja kiinni teistä. Voit tutustua tarkemmin osaamisalueisiini valmentajana näillä sivuilla yksityishoidot osiossa.

Body – Kehon terveys kertoo meille usein hyvinvointimme tilasta. Olemme tottuneet arvioimaan hyvinvointiamme jaksamisella, urheilusuorituksilla, verikokeilla ja erilaisilla testeillä. Ohjaan teitä itse työskentelemään kehonne parhaaksi ja kohtelemaan sitä parhaalla mahdollisella tavalla. Erilaiset hengitystekniikat vievät meitä kehossamme kohtaamaan tunteita. Teemme yhdessä myös kehoharjoituksia missä vapautamme jännitystiloja kehon muistista. Tämä kaikki tapahtuu hyvin lempeästi sinun rytmiäsi kunnioittaen. Kehosi kuunteleminen kehittyy ja alat luonnollisesti tekemään parhaita valintoja itsellesi. Olen ammatiltani myös kehokouluttaja olen erikoistunut energiakehoon ja tunnetiloihin mitä kehosi viestittää ympäristöösi. Asiakkainani on taiteilijoita joille karisma ja tunteiden välittäminen on ensiarvoisen tärkeää.

Mind – Mieli kertoo meille asioita sisällämme. Alitajunta toimii muistitikkuna mistä kumpuaa tapoja ja tottumuksia. Näiden orjallisten tapojen vaikutuksille tullaan usein itse sokeaksi. Negatiivinen tai positiivinen elämänasenne toimii minämme alustana.

Spirit – Henkinen kokeminen on korkeinta yhteyttä itsessäsi. Teemme energiatasolla harjoituksia keskittyen sakrojen yhteistyöhön kehossa. Meidän on usein vaikea havahtua näkemään sisäistä maailmaamme. Varsinkin kun elämä on käynyt meille liian tutuksi. Arjesta ei löydy mitään uutta tai oma kaikki junnaa paikallaan. Usein tässä vaiheessa epätyytyväisyys lisääntyy itseemme ja muihin kanssaeläjiin. Voimme muuttaa sisällämme olevan henkisen voiman kapasitettitasoa. Mielikuva- ja meditaatioharjoituksilla päässemme niin syvälle kuin itse olet valmis itsesi kohtaamaan. Healing-hoidolla puhdistan negatiivista energiaa pois mitä purkautuu kun päästämme irti vihasta ja peloista. Poistamme esteitä ja saamme uutta puhdasta ilon täyteistä henkistä hyvinvointia tilalle. Kyllä tämä on paras takuu laadukkaaseen onnelliseen elämään.
Ravinto – Ruoka vaikuttaa suolistomme hyvinvoinnin lisäksi suoraan mieleemme. Suoliston kunto taas tietoisuuden tilaamme. Saatte kurssilla tietoa hyvästä ja terveellisestä ravinnosta. Yhdessä teemme pieniä muutoksia jos näin päätätte ja matkaamme kohti parempaa hyvinvointia myös ravinnon ja kehon parissa. Mielikuvaharjoituksilla pääsemme kiinni esim. sokerihimoon.

Healing Housen tapahtumia ja kursseja kannattaa seurata Facebookissas: FB:// Healing House BMB

[custom-facebook-feed type=events pastevents=true]